Maʻemaʻe Natural Auto Serum Beauty Repair Artifact - PRP

nūhou-2

Mea hoʻoponopono ponoʻī Me ka ulu ʻana o ka makahiki, ua emi ka hana hoʻoponopono ponoʻī o nā ʻili ʻili;Me ka mana o ka ultraviolet ray, pollution, pressure a me nā mea ʻē aʻe, ua pōʻino nā ʻili o ka ʻili, a nalowale ka hiki ke hana hou.ʻO nā hōʻailona kahiko e like me nā wrinkles, pores, a me nā kiko e puka koke mai, a ʻaʻole ʻōpiopio ka ʻili.

No ka hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana i ka ʻili ʻelemakule, pono ia e hoʻāla i ka mana rejuvenation pau ʻole o nā cell.PRP autologous serum rejuvenation oki ke hoʻohana i kona mau stem cell e miraculously hooponopono a me ka regenerate i ka hana a me ka helehelena o kela a me keia keena o ka ili, induce opio, ike i ka palena pau ole o autologous stem cell, a wehe i ke au o ka ili "rejuvenation".

He aha ke kumu o ka PRP?ʻO ka PRP autologous serum, ka mea i ʻike ʻia ʻo ka autologous cell growth factor, ʻo ia ka lawe ʻana i kahi liʻiliʻi o ke koko ponoʻī, e unuhi i kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka mea ulu ikaika me ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana patented o Mycells, a hana i ka moʻomeheu hoʻāla e hana i kahi serum kiʻekiʻe i waiwai i ke koko. a me nā kumu ulu, e hoʻonui i ka hana o ke koko, a laila e hoʻokomo iā ia i loko o ka ʻiʻo dermal o ka ʻili e hoʻoponopono ai i nā cell i hōʻino ʻia, ʻoiai e hoʻoponopono piha a hoʻoponopono hou i ka ʻili holoʻokoʻa, e hoʻonui kēia i ka ʻike o ka collagen a me ka fiber elastic i ka ʻili. , hoʻoponopono i ka ʻili i hōʻino ʻia, a loaʻa i ka hopena o ka "hoʻohuli manawa".

No ke aha e hiki ai i ka PRP autologous serum ke hōʻano hou i ka ʻili?

1. PDGF (ke koko kumu ulu) hua collagen, paipai i ke koko ulu, a ho'ā i ka cell regeneration.

2. Hiki i ka VEGF (vascular endothelial growth factor) ke hoʻoponopono i nā ʻiʻo, hana i ka collagen, a hoʻoulu i ka waikawa hyaluronic.

3. EGF (epidermal growth factor) hoʻoponopono i nā pūnaewele epithelial, hoʻolalelale i ka ulu ʻana o ka moku koko, a hoʻolalelale i ka hoʻoponopono kino.

4. Hoʻoikaika ʻo TGF i ka hoʻoponopono ʻana a me ka hana hou ʻana o nā pūnaewele epithelial vascular.

5. Hoʻoulu ka FGF i nā mea ola hou a hoʻolalelale i ka hoʻoponopono kino.

Hoʻokahi hoʻokomo e lawe mai i ʻeono hoʻololi kūpono

1. ʻO ke kākoʻo wikiwiki a me ka hoʻopiha ʻana i ka wrinkle ʻo PRP ka waiwai i ʻoi aku ma mua o ʻumi mau ʻano o ka ulu ʻana, hiki ke hoʻomaʻamaʻa koke i nā wrinkles ma hope o ka hoʻokomo ʻia ʻana i loko o ka dermis superficial.I ka manawa like, hiki i ke kiʻekiʻe o nā platelets waiwai i ka PRP ke hoʻoulu koke i ka hana ʻana o ka nui o ka collagen, elastic fibers a me glia, i mea e hoʻokō ai i ke kumu o ka wehe ʻana i nā wrinkles.

2. Hiki i ka hoʻomaikaʻi wikiwiki ʻana o ka ʻili ikaika ka mea hiki ke hoʻolalelale a hoʻoikaika i ka hoʻokumu ʻana o ka microcirculation ʻili, pēlā e hoʻonui ai i ka metabolism, hoʻomaikaʻi piha i ka ʻili a me ka waihoʻoluʻu, a me ka hoʻonui ʻana i ka ʻili keʻokeʻo, palupalu a ʻālohilohi.

3. Ke hoʻokomo ʻia ka PRP i loko o ka ʻili, e hoʻoikaika nā mea ulu ikaika i ka hoʻōla hou ʻana o ka ʻiʻo a loaʻa nā hopena kūikawā i nā ʻōpala concave.He kūpono hoʻi ka hopena hoʻopiha lehelehe.

4. Hiki iā ia ke hoʻokuʻu i ka hoʻokumu ʻana o ka microcirculation facial o nā wahi pigmented a me ka wikiwiki o ka metabolism ʻili, e hoʻoikaika i ka ʻili e hoʻokuʻu i ka nui o nā toxins ma o ia iho, a me ka hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana i ka pigmentation, sunburn, erythema, chloasma a me nā wahi pigmented ʻē aʻe.

5. Mālama i ka ʻili maʻi Inā hoʻomau ʻoe i ka hoʻohana ʻana i ka PRP no ka mālama ʻana, e hoʻololi ia i ka ʻōnaehana koʻikoʻi kumu o ka ʻili a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka ʻili maʻi.

6. E hoʻoikaika mau i ka PRP, hiki ke hoʻoikaika i ka ulu a me ka hoʻonohonoho hou ʻana o nā ʻiʻo ʻili he nui, i mea e hoʻomaikaʻi maikaʻi ai i ke kūlana ʻili a hoʻopaneʻe mau i ka ʻelemakule.

Hoʻoponopono ʻo PRP i nā pilikia 7 aʻe

1. Wehe i nā wrinkles: laina lae, laina ʻano Sichuan, nā laina wāwae o ka crow, nā laina maikaʻi a puni nā maka, nā laina hope o ka ihu, nā laina kauoha, nā wrinkle waha, nā laina ʻāʻī;

2. Hoʻomaikaʻi i ka flabbiness: hoʻokiʻekiʻe i ka maka, hoʻomaikaʻi i ka flabbiness, roughness a dullness o ka ʻili maka;

3. Hoʻoulu hou ʻana i ka ʻiʻo: hoʻopiha i ka ʻili ʻili i hoʻokumu ʻia e ka ʻeha a me ka haki;

4. Keʻokeʻo a me ka wehe ʻana i ka freckle: hoʻomaikaʻi i ka pigmentation, ka hoʻololi ʻana i ka puaʻa (kahi), sunburn, erythema, chloasma ma hope o ka mumū.

5. Hoʻoemi i nā pores: nui nā pores a hoʻomāhuahua nā capillaries;

6. Wehe i nā ʻeke maka a me nā pōʻeleʻele;

7. Hoʻopiha lehelehe a me ka nalowale o ka ʻiʻo maka.

[Hoʻopuka hou ʻia ka ʻike o kēia ʻatikala.ʻAʻole mākou kuleana no nā manaʻo o kēia ʻatikala.E ʻoluʻolu e hoʻomaopopo.]


Ka manawa hoʻouna: Mar-17-2023