PRP Autologous Serum Stem Cells a me kona mau pono

nūhou-1 PRP autologous serum stem cell (Platelet Rich Plasma)e nānā i nā pūnana koko Nui i nā platelets, Plasma a i ʻole nā ​​kumu ulu.Hiki i ka poʻe ke hoʻohana i ka ʻenehana PRP e hoʻoneʻe i nā cell a me ka plasma waiwai i nā platelets koʻikoʻi kiʻekiʻe a me nā ʻano mea ulu ponoʻī mai ko lākou koko ponoʻī.

Hoʻopili pū me PDGF (ka mea ulu i loaʻa i ka platelet), VEGF (ka mea ulu endothelial vascular), EGF (ke kumu ulu epidermal), TGF, FGF.Hiki i ka PDGF ke hana i ka collagen, hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka moku koko a hoʻāla i ka hoʻōla hou ʻana o ka cell;Hiki i ka VEGF ke hoʻoponopono ikaika i nā ʻiʻo, hana i ka collagen a hoʻoulu i ka hyaluronic acid;Hiki i ka EGF ke hoʻoponopono i nā pūnaewele epithelial, hoʻolalelale i ka ulu ʻana o ka moku koko, a hoʻolalelale i ka hoʻoponopono kino;Hiki i ka TGF ke hoʻoikaika i ka hoʻoponopono ʻana a me ka hana hou ʻana o nā pūnaewele epithelial vascular;Hiki i ka FGF ke hoʻoulu i nā mea ola hou a hoʻolalelale i ka hoʻoponopono kino.

He kuleana koʻikoʻi kēia mau mea i ka hoʻolaʻa ʻana i ka ʻeha, ka hoʻonui ʻana o nā cell a me ka ʻokoʻa, a me ka hoʻokumu ʻana o nā kiko.Ma mua, ua hoʻohana nui ʻia ʻo PRP i ka ʻokiʻoki, ka ʻoki ʻana i ka naʻau a me ke keʻena puhi ahi e hoʻōla ai i nā wela nui, nā maʻi maʻi maʻi, nā maʻi ʻeha a me nā maʻi ʻē aʻe i hiki ʻole ke hoʻōla ʻia ma mua.Ua hoʻomohala mua ʻia ka ʻenehana PRP e Dr Robert Marx i kāna noiʻi ʻana i ka ʻoki waha ma 1998, ʻo ia ka palapala lapaʻau mua loa i hoʻopaʻa ʻia.Ma 2009, ua loaʻa pū ʻo Tiger Woods, he kanaka kolepa ʻAmelika, i ka mālama PRP ma muli o nā ʻeha.

ʻO nā pono o ka PRP Autologous Serum

1. Nui nā ʻano mea ulu i loko o ka PRP, a ʻo ka hapa o kēlā me kēia ulu ulu e kūlike me ka ʻāpana maʻamau i ke kino, i loaʻa ai ka synergy maikaʻi loa ma waena o nā kumu ulu, a i kekahi manawa e hoʻopau ai i nā hemahema o maikaʻi ʻole ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻeha i hoʻoulu ʻia e kahi mea ulu hoʻokahi.

2. He liʻiliʻi a maʻalahi kaʻeha i nā maʻi, hiki ke hoʻemi pono i nā kumukūʻai olakino a hoʻoikaika i ka ho'ōlaʻana i nā maʻi.

3. Aia ka PRP i ka nui o ka fibrin, e hāʻawi ana i kahi scaffold maikaʻi no ka hoʻoponopono ʻana i nā cell.Hiki iā ia ke hōʻemi i ka ʻili o ka ʻeha, hoʻoikaika i ka coagulation koko, hoʻoulu i ka hoʻoulu hou ʻana o ka ʻiʻo palupalu, hoʻoikaika i ka pani ʻana i ka ʻeha a pale i ka maʻi.

4. No ka mea, ua like ka sedimentation coefficient o nā keʻokeʻo keʻokeʻo a me nā monocytes me nā platelets i loko o ke koko, ʻo PRP i hoʻomākaukau ʻia e ka centrifugation ka nui o nā keʻokeʻo keʻokeʻo a me nā monocytes, hiki ke pale maikaʻi i ka maʻi.

5. Hiki ke hoʻopili ʻia ʻo PRP i ka gel me ka thrombin, ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa wale i ke kīnā o ke kino, akā ke pale aku hoʻi i ka nalowale o nā platelets, i hiki ai i nā platelets ke huna i ka ulu ulu no ka manawa lōʻihi i ke keʻena, e mālama i kahi kiʻekiʻe o ka ulu ʻana. , a pale i ka hemahema i hoʻohana nui ʻia ka mea ho'āʻo wai recombinant growth factor i hoʻohana nui ʻia i ka lāʻau lapaʻau e maʻalahi ke nalowale a evaporate i nā ʻeha.

ʻEhā mau kumu o ka Prp Autologous Serum Injection no ka wehe ʻana i ka wrinkle

1. ʻO ka wehe ʻana i ka wrinkle PRP ka mea e hōʻiliʻili ai i ke koko venous, e hoʻonui i ke koko autologous i ka nui o ka ulu ʻana ma o ka centrifugation a me ka neʻe ʻana o nā platelets, nā keʻokeʻo keʻokeʻo a me nā kaʻina hana ʻē aʻe, a laila inject i loko o ka ʻili.

2. ʻO ka wehe ʻana i ka wrinkle ʻo PRP ka mea e hoʻonui ai i ka mea ulu mai ke koko ponoʻī;E hoʻopau i ke kaʻina hana hoʻomaʻemaʻe i loko o 30 mau minuke;ʻO ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka ulu ʻana he waiwai i nā keʻokeʻo keʻokeʻo, kahi e hōʻemi nui ai i ka maʻi;Hiki ke hoʻoponopono hou ʻia ka ʻili holoʻokoʻa a hui hou i hoʻokahi wale nō.

3. ʻO PRP autologous blood rhytidectomy ka mālama ʻana i ka plasma growth factor kiʻekiʻe i hana ʻia e ke koko autologous me ka hōʻole ʻole.Ua hala i ka palapala hōʻoia o European CE, SQS a me nā keʻena olakino ma ka hapa nui o nā ʻāina ʻEulopa ma hope koke o kona hānau ʻana, a ua hoʻohana nui ʻia i nā ʻāina he nui e hōʻoia i ka palekana o kāna mālama ʻana.

4. ʻO ka PRP non-invasive lāʻau lapaʻau maikaʻi e hōʻiliʻili i ke koko venous ponoʻī o ka mea ʻimi nani, a hana i ka plasma autologous i waiwai nui i ka kiʻekiʻe o ka ulu ʻana o nā mea ulu ma o ka centrifugation a me ka neʻe ʻana o nā platelets, nā keʻokeʻo keʻokeʻo a me nā kaʻina hana ʻē aʻe.Hoʻokomo ʻia ʻo PRP injection beauty solution i loko o ka ʻili ma o ke ʻano hana dermal superficial injection.Hiki ke komo i loko o ka ʻili o ka ʻili holoʻokoʻa, hoʻoponopono i ke ʻano piha o ka ʻili, a hoʻoponopono i ka ʻelemakule a me ka ʻili o ka ʻili, i mea e hoʻomaikaʻi ai i ke ʻano o ka ʻili, hoʻopaʻa a hoʻomaikaʻi i ka ʻili maka, hoʻemi i nā wrinkles a me nā ʻōpala. , hoʻihoʻi i ke kūlana ʻōpio o ka ʻili, a hoʻopaneʻe i ka ʻelemakule o ka ʻili.


Ka manawa hoʻouna: Feb-06-2023